Wij zoeken nog naar begeleiding (trainer, leider) bij de volgende teams:

-       JO11

-       JO12

-       JO13-2

-       JO15-2

De teams trainen twee maal per week en spelen op zaterdag een wedstrijd. Daarbij streven we als vereniging naar minimaal twee personen, maar bij voorkeur drie personen, per team zodat we ook hier met meer handen het werk verlichten. Als trainer ontvang je van de vereniging trainerskleding in de kleuren van DES Swalmen. Daarnaast begeleiden we onze trainers volgens het principe ‘train de trainer’, door mogelijkheden te bieden om cursus te volgen en in de praktijk de trainers bij te staan tijdens trainingsavonden.

Wil je hierin wat betekenen neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De spelers zijn je dankbaar!

Indien geen begeleiding wordt gevonden zijn we in het uiterste geval genoodzaakt teams terug te trekken uit de competitie en de trainingsmogelijkheden te beperken.