Oproep aan ouders

Jullie en natuurlijk ook de spelers zullen wel denken; ‘wat duurt dat lang voordat de nieuwe indelingen op de website staan’.

Inderdaad, het duurt erg lang voordat wij de indelingen op de website hebben kunnen plaatsen. Dit heeft een aantal redenen. 1 van de redenen is dat wij 2 nieuwe mensen in de technische commissie jeugd erbij hebben gekregen, Luc van Keeken en Sten Vries. Maar ook dat er 2 TC-leden zijn gestopt, te weten Joost Rutten en Ruud Janssen. Luc en Sten hebben dus wat tijd nodig gehad om zich in te werken. En ook Bart heeft zich weer aangesloten, na ff weg te zijn geweest.

Een andere reden is dat wij het kader niet rond kregen en nog steeds niet rond krijgen. Wij hebben stad en land afgezocht naar leiders/trainers/ouders die hun kinderen willen begeleiden. Dit is ook voor een groot deel gelukt, maar bij 6!! teams hebben we geen of maar 1 leider/trainer.

Bij de indelingen kunt u zien welke teams het betreft. Wij doen dan ook een dringende oproep aan u, als ouder, om zich aan te melden als leider/trainer van uw kind, als u ziet dat uw kind nog geen begeleiding heeft. Mocht zich nou niemand aan melden zijn wij wellicht genoodzaakt het betreffende team uit de competitie te halen en kan uw kind dus niet voetballen komend seizoen. Zover willen we het met zijn allen toch niet laten komen!!! Ook als uw kind nog niet ingedeeld is, doordat er selectiewedstrijden plaatsvinden, denk er eens over na om u aan te melden. De vakantie periode is er een goede tijd voor.

Wij vertrouwen op jullie medewerking!

Het betreft de volgende teams die dringend behoefte hebben aan begeleiding (kunnen jullie ook zien bij de teamindelingen):

JO8-1;                            aanmelden bij Bart Schouren        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JO11-3; JO13-3;              aanmelden bij Sten Vries             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JO15-2; JO15-3; JO19-2   aanmelden bij Luc Van Keeken       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder willen wij alle leiders/trainers van het afgelopen seizoen bedanken voor hun inzet en alle nieuwe leiders/trainers succes en veel voetbalplezier toewensen. Ook Ruud en Joost bedanken wij voor hun werkzaamheden bij TCJ in de afgelopen jaren.

Namens jeugdafdeling DES Swalmen

Sten Vries – Luc van Keeken – Bart Schouren - Ruud Beurskens