Nieuwe penningmeester.

Het is na lang zoeken gelukt om voor de vacature van penningmeester bij onze vereniging iemand te vinden.

Mark Hilkens van Hilkens Diervoeders is bereid om de oud penningmeester Peter Beursgens op te volgen,
en de financiële administratie van de club secuur en op een adequate wijze te gaan  verzorgen.

NIEUWS van de samenwerking tussen DES Swalmen – TURA Brüggen

Klik hier voor het nieuws van de samenwerking tussen DES Swalmen – TURA Brüggen

Parkeren VV DES Swalmen

Beste Leden,

De BOA controleert regelmatig ook op onze parkeerplaats. Let op; het is niet toegestaan te parkeren buiten de vakken.
Vanaf volgende week wordt niet meer gewaarschuwd maar worden boetes uitgedeeld.
Er geldt voor de gehele sportparklaan een parkeerverbod, het bord staat aan het begin van de sportparklaan ter hoogte van de bosstraat.

Met vriendelijke groet,

Inge Hodselmans

Communicatie VV DES Swalmen

Openingstijden kantine V.V. DES Swalmen

Voor vergaderingen is de kantine geopend op dinsdag en donderdagavond.

Als er op maandag-woensdag of vrijdag vergaderingen gepland staan, dan gaarne contact op nemen met Haij Thijssen dan kunnen deze vergaderingen eventueel plaats vinden bij MCS.

Ranglijst