Beste leden van VV DES Swalmen,

Iedereen staat waarschijnlijk in de vakantie-modus maar bij de club zijn we alweer druk bezig voor het nieuwe seizoen. Dat begint op 26 augustus met de familiedag waar we alle leden, familie, vrienden, bekenden en iedereen die DES een warm hart toedraagt uitnodigen de club te bezoeken. Afgelopen jaar was een overweldigend succes en een hele gezellige en vrijblijvende manier om de club te leren kennen. Ben je nieuw, kom met je familie naar De Bosberg en leer je toekomstige teamgenootjes kennen.

We bestaan dit jaar alweer 90 jaar en ook daar willen we aandacht aan besteden. Natuurlijk is er die dag aandacht voor groot en klein. De BBQ is voor leden en hun directe familie. Wil je deelnemen, geef je dan snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag vermelding van voor- en achternaam en aantal volwassenen en kinderen die deelnemen aan de BBQ.

Zoals elke club zijn ook wij dringend op zoek naar vrijwilligers. Ook daar besteden we deze dag aandacht aan. Heb je een uurtje tijd, geef je dan op. Er is voor iedereen wel iets te doen en veel handen maken licht werk. Op 26 augustus vind je de folders en vanzelfsprekend mag je het bestuur aanspreken als je meer informatie wil. Je mag je als vrijwilliger ook aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens 26 augustus op de Bosberg. We maken er een gezellige dag van.

Bestuur VV DES Swalmen

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd