Beste sportvriend van DES,

In 2016 hebben wij een nieuwe start gemaakt met de sponsering van onze mooie voetbalvereniging en met uw bijdrage hebben wij al enkele projecten kunnen realiseren. Het belangrijkste project was de verbouwing van onze kleedlokalen die voor de start van het seizoen 2017 – 2018 werd afgerond. En zoals u tijdens de seizoenopening met eigen ogen heeft kunnen zien, het resultaat mag er wezen!

Graag willen wij met onze sponsoren een interactieve samenwerking realiseren, het is voor ons uitermate belangrijk om te ervaren wat bij u prioriteit is om DES te sponsoren:

-          Hoe kunnen wij de samenwerking verder intensiveren

-          Wat kan DES voor u betekenen

-          Wat verwacht u als sponsor van DES

-          Zijn er voorstellen van uw kant

Bij deze willen wij u dan ook uitnodigen voor de sponsoravond op 8-6-2018. Deze vindt dit jaar niet in onze kantine plaats maar in een andere omgeving namelijk het vernieuwde pand van MCS Diagnostics BV, Voorveld 16 te Swalmen.

Uiteraard ligt de focus op thema’s rondom het DES sponsorgebeuren maar u kunt ook kennis maken met analysemethoden op het gebied van voedselveiligheid en microbiologische diagnostiek. Een rondleiding door de nieuwe productieruimtes en laboratoria is onderdeel van deze avond.

Als  u aan deze avond wilt deelnemen, kunt u het aantal personen via communicatie@vvswalmen .nl aanmelden. Deze brief ontvangt u ook digitaal en met een enkele muisklik is uw aanmelding bevestigd! Bent u verhinderd? Laat ons dit dan ook eventjes weten via bovenstaand emailadres.

Graag tot dan!