Beste leden,

Een aantal jaren heeft DES de incasso van de contributie in twee delen gesplitst. Na lang wikken en wegen heeft het bestuur besloten deze service af te schaffen. Met ingang van het seizoen 2018/19 zal de incasso van de contributie voor het gehele seizoen in juli plaatsvinden. Dit heeft enkele redenen ;

-          We willen heel graag de laatste twee zeer slechte kleedlokalen opknappen. Nu het er sterk op lijkt dat we dat geheel op eigen kracht en met eigen middelen zullen moeten doen moet DES diep in de reserves tasten. Door de contributie in één keer in juli te innen kunnen we die twee kleedlokalen toch al voor het seizoen 18/19 renoveren.

-          De service van een tweede incasso in januari werd steeds meer gezien als moment om het lidmaatschap van DES ook halverwege het seizoen op te kunnen zeggen. Bij een teamsport als voetbal is dat natuurlijk niet de bedoeling.

-          Hoewel het nauwelijks een rol speelde bij de besluitvorming scheelt het natuurlijk ook een berg werk als er maar één incasso aangemaakt moet worden.

Mocht het tot onoverkomelijke problemen leiden dan kun je altijd contact opnemen met Gert, de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Peter, de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) .

Met sportieve groet,

Bestuur DES Swalmen.