De laatste toernooien van dit mooie en lange seizoen worden nog gespeeld. Toch is de vereniging op dit moment al volop in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo wordt Veld F gerenoveerd en is er een nieuwe trainer aangesteld voor het eerste elftal. Op 24 en 25 juni tussen 19.30 en 21.00 kan clubkleding worden geruild die niet meer past of om andere redenen niet meer voldoet. De kantine op De Bosberg is hiervoor geopend.

De Technische Commissie Jeugd legt momenteel de laatste hand aan de indeling van de teams. Deze nieuwe indeling wordt voor de zomervakantie gepubliceerd op onze website www.vvswalmen.nl. Wij zijn overigens nog op zoek naar nieuwe leden om onze teams aan te vullen en trainers die deze teams willen begeleiden. Mocht je iemand weten die wil komen voetballen, trainen, of graag een paar proeftrainingen wil ervaren, van harte welkom! Aanmelden kan via de site of via een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.