Els en Thei Claassen hebben besloten om na 8 jaar als beheerders van de kantine het wat rustiger aan te willen doen.

Ze stoppen en hebben inmiddels het stokje overdragen aan Kitty Keppers en mij ( Karsten Keppers.) Laat ik beginnen om Els en Thei te bedanken voor de werkzaamheden de afgelopen jaren en wat ze daarmee voor DES Swalmen gedaan en betekend hebben. Tevens zijn er een viertal dames * die zich na jaren te hebben ingezet voor de kantine van DES, besloten dat het moment is aangebroken om ook een stapje terug te zetten en andere de kans willen geven om zich aan te melden voor de kantine. Ook deze dames * wil ik bedanken voor alle inzet de afgelopen jaren.

We zijn daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met ons de uitdaging aan durven te gaan om onze kantine niet alleen gezellig, maar ook wat gezonder te maken.
Buiten het bestaande aanbod van drank en spijs (dit gaat zeker niet verloren) zal ook de gezonde kant belicht worden. Denk hier bijvoorbeeld aan;  een vers gemaakte tosti of een lekkere kop verse soep met een broodje en kruidenboter. Ook vers fruit op de zaterdag en op toernooien mag hierbij niet ontbreken. Wij zoeken dames en heren die bereid zijn om eens in de 4 á 5 weken een zaterdag of zondag ochtend / middag willen helpen om voor onze jeugd klaar te staan en te zorgen dat deze volledig in de watten worden gelegd.
Vanaf 1 juli 2020 is DES Swalmen overgegaan van Lindeboom naar Amstel. Hiermede worden er vooruitlopend op het nieuwe seizoen enkele zaken aangepast.

Hebben jullie zin, maar nog vragen,  bel of mail mij dan gerust ik zal deze graag beantwoorden. Mijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel mij op 06-55306767.

Kitty en ik hebben er zin in samen met onze vrijwilligers,  dus zou zeggen kom erbij!

* de dames zijn:

- Hanneke Rutten

- Chantal Schouren

- Rietje Geraedts

- Cecile Nijskens

Nogmaals bedankt voor alle jaren dat jullie ons geholpen hebben en de koffie staat altijd klaar.

Ranglijst