Beste DES-lid

27 april jongstleden stond aanvankelijk de traditionele Mini DES Dag op het programma. Door de bekende coronamaatregelen heeft deze altijd fantastische happening helaas geen doorgang kunnen vinden. Nu het virus meer onder controle lijkt, gaan we proberen een nieuwe Mini DES Dag te organiseren.

De Mini DES Dag vind plaats tijdens onze seizoensopening in het weekend van 22 en 23 Augustus op Sportpark de Bosberg in Swalmen. Aanvang 10:00.

Op 22 augustus willen we graag de oudste jeugdspelers verwelkomen op ons sportpark en een mixtoernooi spelen tussen spelers vanaf de JO13 t/m JO17. De spelers voetballen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, in teams van 7 of 8 op middelgroot veld of in teams van 11 op groot veld.

Op 23 augustus willen we graag de jongste jeugdspelers verwelkomen op ons sportpark en een mixtoernooi spelen tussen spelers van de JO8 t/m JO12. De spelers voetballen in teams van 7 op een half veld.

De spelers kunnen het beste thuis alvast de voetbalspullen aantrekken. Neem naast voetbalschoenen ook andere schoenen mee. De voetbalshirts zullen door ons geregeld worden, dus zorg zelf voor een voetbalbroek, sokken, scheenbeschermers en voetbalschoenen.

VRIJWILLIGERS!!!

Gedurende het jaar heen staan de jeugdleiders met veel plezier paraat om de spelers te trainen en te begeleiden. Op deze dag draaien we de rollen om en kunt u als trainer/leider van een groep laten zien wat u in huis hebt. Zo kunt u ervaren hoe het is om een trainer/leider te zijn. De kinderen aanmoedigen en sturen waar nodig is, werd door vorige trainers als erg leuk ervaren.

Mocht u niet de hele dag beschikbaar zijn, dan is het ook mogelijk om slechts een dagdeel te komen helpen, bijvoorbeeld als scheidsrechter of om snacks te bakken. Wij hopen dit jaar weer op voldoende hulp, wat de gehele toernooi opzet zeker ten goede zal komen.

Lijkt het u nou leuk om een dag of dagdeel te komen helpen, meldt u dan zo snel mogelijk aan via de jeugdleiders van uw zoon of dochter. Het meehelpen wordt ontzettend gewaardeerd en het is zonder jullie hulp niet mogelijk om dit toernooi te organiseren.

AANMELDEN KAN TOT 12 JULI BIJ DE LEIDERS VAN KOMEND SEIZOEN

Verder willen we dit weekend leuk aankleden met onder andere een BBQ, Springkussen en Bubbelbal.

Natuurlijk is dit hele evenement afhankelijk van ontwikkelingen omtrent maatregelen betreft het coronavirus.

Met vriendelijke groet, De Organisatie

Ranglijst