Jo Simons

Op de ledenvergadering van 31 oktober 2014 heeft op voorstel van het bestuur is met unanieme instemming van de vergadering benoemd tot erelid van vv DES Swalmen Jo Simons ( 1-7-1934)

Met zijn jarenlange inzet als leider van vv DES Swalmen-1, vrijwilliger bij de vele activiteiten op de Bosberg is Jo Simons een zeer gewaardeerd lid van VV Swalmen. Zijn vele werkzaamheden als bestuurslid van vv DES Swalmen en zijn jarenlange goede verzorging van de velden, kleedlokalen etc. zijn een voorbeeld voor velen. Tot op hoge leeftijd ontvangt hij namens het bestuur de scheidsrechters bij thuiswedstrijden en is door zijn jarenlange supportersteun tijdens thuis en uitwedstrijden van het eerste elftal een rassupporter.

De persoon Jo Simons, die bescheiden op de achtergrond met veel plezier zich jarenlang heeft ingezet en nog steeds inzet voor VV Swalmen. Enthousiast als supporter, loyaal als lid en een voorbeeld is voor velen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!