Tuur Heijnen

Tuur Heijen, Geboren in 1937. Tuur Heijnen is in 1949 op twaalf jarige leeftijd lid geworden van onze vereniging.
Reeds op zijn 17e debuteerde Tuur in het eerste team. In het seizoen 1959 – 1960 was Tuur aanvoerder van dit team dat toen het kampioenschap behaalde in de 4e klasse KNVB.

Na zijn voetbal periode in het eerste team is Tuur blijven voetballen in het vijfde. Dat werd toen een veteranen-team genoemd, Tuur was de junior onder de veteranen. In het jaar 1971 werd Tuur bestuurslid.
Hij bleef bestuurslid tot 1991. Met zijn financiële en bancaire achtergrond is het niet vreemd dat van deze bestuursjaren Tuur 18 jaar het penningmeesterschap heeft vervuld.
Het was niet alleen de kas beheren, de entree kassa bemensen om te zorgen dat er bij de wedstrijden van ons eerste team ook betaald werd,
maar ook activiteiten organiseren buiten het voetbal met het enige en ultieme doel, geld voor de vereniging bij elkaar brengen.

In 1983 was Tuur voorzitter van het comité wieler drie daagse. Een ongekend evenement wat in dat jaar veel geld voor de vereniging heeft binnengebracht.
Er konden lichtmasten worden aangeschaft!. In 1990 ontving Tuur de zilveren bondsspeld van de KNVB.
Voor al zijn activiteiten binnen de voetbalclub ontving Tuur in 1991 een Koninklijke onderscheiding in zilver.

Geen reden om op zijn lauweren te gaan rusten. In 2002 was Tuur de mede schrijver en redacteur van het jubileum boek wat ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de vereniging is verschenen.
Tevens maakte Tuur deel uit van het jubileum comité.

Tuur Heijnen een nog steeds bewogen lid, die de titel Ere lid ten volle verdiend.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd